Virtueel assistent emailmarketing

Ik weet dat veel mensen door elkaar halen wat nou het verschil is tussen AAN je bedrijf werken en IN je bedrijf werken. In deze blog daarom een uitleg wat het verschil is en waarom het belangrijk is om IN en AAN je bedrijf te werken. Veel ondernemers werken eerder IN dan AAN hun bedrijf.

Het verschil tussen aan en in je bedrijf werken
Als je IN je bedrijf werkt dan voer je je uitvoerende taken uit van jouw bedrijf. Je bent vaak druk met allerlei dagelijkse taken. Je mail beantwoorden, telefoon gesprekken, voor klanten taken afmaken.

Als je AAN je bedrijf werkt dan ben je meer strategisch bezig en denk je na over de ontwikkeling van je bedrijf, hoe kan je verder groeien? Je bedenkt wat er beter kan. Bijvoorbeeld een andere strategie voor je marketing. Als je AAN je bedrijf werkt dan denk je ook meer na over wat je wilt met je bedrijf, processen anders inrichten zodat je bedrijf kan groeien. Je kan bijvoorbeeld een plan maken voor over een jaar wat je dan veranderd wilt hebben.

Waarom werkzaamheden uitbesteden aan een virtueel assistent?
Vaak lukt het niet genoeg om AAN je bedrijf te werken door drukte, dagelijkse taken die af moeten. Je hebt een bomvolle agenda. Je hebt ook nieuwe ideeën, maar geen tijd om ze uit te voeren. Door taken uit te besteden heb je meer tijd over voor de ontwikkeling en groei van je bedrijf. Je kunt een betere balans krijgen tussen werk en privé. Je wilt namelijk behalve met je bedrijf groeien ook nog een privé leven overhouden. Wat meer vrijheid.

Als je alle werkzaamheden en to do’s opschrijft geeft het een goed overzicht wat je allemaal doet. Zo kan je zien wat je uit handen zou willen en kunnen geven. Dit geeft meer rust en ruimte. En heb je meer tijd over om AAN je bedrijf te werken.

Als je ook opschrijft waar je nu staat met je bedrijf en waar je heen wilt dan helpt dat om meer AAN je bedrijf te werken. Wat wil je veranderen, leren, welke omzet wil je per maand/jaar.
Wil je ook meer AAN je bedrijf werken in plaats van alleen maar IN je bedrijf?

Neem gerust contact met mij op om even te sparren en ik help je graag!