Maak social media makkelijker, haalbaar en succesvol!  

Je weet dat het aanwezig zijn op social media en regelmatig berichten plaatsen goed is voor je online zichtbaarheid.

Herken je dit ook?

  • Je hebt geen duidelijk social media strategie.
  • Je weet niet welke hashtags je moet gebruiken
  • Je hebt niet genoeg tijd om posts te plaatsen en zichtbaar te zijn
  • Je wilt liever meer tijd besteden aan je core business, social media kost je te veel tijd
  • Je wilt meer vrije tijd voor jezelf of voor je gezin

Keuze uit de onderstaande twee pakketten.

Het linker pakket is voor als je zelf gewoon de social posts wilt blijven plaatsen, maar je hebt geen duidelijke strategie, snapt nog niet veel van hashtags en het algoritme. In een intake gesprek bepalen we je doelen en bepalen we je strategie. Ik doe vervolgens een hashtagonderzoek voor je en dan krijg je in een document welke hashtags je kan gebruiken voor je business. Ook geef ik informatie over het algoritme en hoe het werkt. En je ontvangt een contentkalender met inhaakdagen, ideeen om over te posten en je kan de statistieken van de posts bijhouden in het document van de contentkalender.

Als je het rechterpakket wilt afnemen, dan wil je graag de posts voor je social media uitbesteden. De prijs is op aanvraag, want het verschilt hoeveel posts je wilt uitbesteden, hoeveel kanalen, en of je de tekst en/of afbeeldingen zelf al klaar hebt staan of niet. En of je graag wil dat ik nieuwe volgers zoek, op commentaar reageer, interactie doe op posts van andere mensen etc.

Wil je ook een zichtbaarheidsscan? 

Met een zichtbaarheidsscan check ik hoe zichtbaar je bedrijf is en geef ik advies en tips wat je kan verbeteren om te groeien met je bedrijf.
Ik geef aan welk actieplan er ingezet kan worden. Je weet waar je je op kan focussen en hebt een beter overzicht.

Ik kijk o.a. naar je:

  • website
  • social media
  • google

 

Je kan ook contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  Mailen naar sabrina@virtualworkbalance.nl of bellen naar 0612598976 kan ook.

7 + 12 =