Over Sabrina

Ik help je op afstand door het overnemen van randzaken, zodat je kan doen waar je goed in bent en meer kan groeien met je bedrijf” 

  • Wil je meer tijd voor je klanten?
  • Wil je kleinere to-do lijstjes?
  • Wil je meer rust, overzicht, focus en balans?

Doordat ik je kan helpen met online werkzaamheden en je taken uit handen kan nemen, zal je meer rust, overzicht, focus en balans ervaren.
Als virtual assistant heb ik een opleiding gedaan bij VA school, waar ik veel heb geleerd. Ik zorg er ook voor dat ik steeds bijleer d.m.v. workshops en trainingen.

Virtual assistant online zichtbaarheid

Ik heb als doel om jou als coach/therapeute te ontzorgen en te ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Nu kan je je niet helemaal focussen op de groei van je bedrijf door tijdrovende taken. Je laat dingen liggen en hebt een grote to-do lijst. Ik zorg ervoor dat je je focus terugkrijgt en je weer tijd hebt om te doen wat je het leukst vindt. En je een betere werk/privé balans krijgt. Wil je mensen coachen, begeleiden, helpen en inspireren op hun pad in het leven? Laat mij je helpen taken uit te voeren waar je teveel tijd aan kwijt bent. De werkzaamheden kan ik doen vanuit huis. 


Privé
Vertrouwen is erg belangrijk en daarom stel ik mij hieronder graag even voor, zodat je mij wat beter leert kennen.
Ik ben Sabrina en ben eigenaresse van Virtual Work Balance. Ik woon samen met mijn vriend, dochter en zoon in Haarlem.
De studies die ik heb gedaan zijn International Business aan de HES (hogeschool voor Economische studies), de PABO en Virtual Assistant school. Ik heb een aantal jaar op kantoor gewerkt in de financiële administratie en was inkoper van schoenen en jassen, pedagogisch medewerker en ik ben nu sinds een aantal jaar leerkracht voor 1 dag in de week.

Waar ik van hou:
*Hardlopen, wandelen, fietsen
*Leuke dingen ondernemen met mijn vriend, kinderen, familie, vrienden
*Tijdschriften en boeken lezen
*Groene thee
*To-do lijstjes maken en afstrepen
*Pannenkoeken, zelfgemaakte pizza,
sushi, nasi, een broodje pindakaas en chocola.
*De lente en de zomer
*Reizen; verre reizen en in Europa een huisje op kleinschalige campings. Na mijn studie heb ik samen met een vriendin 3 maanden door Australië gereisd met een camper. 

De switch
Ik heb verschillende banen gehad, maar altijd als ik er een tijdje werkte het gevoel gehad dat ik iets miste.
Begin 2020 heb ik een coach traject gevolgd met als doel om te kijken wat voor soort baan goed bij mij past. En met 1 opdracht moest ik op onderzoek uitgaan wat mijn ideale baan lijkt. Waar ik energie van krijg, wat ik belangrijk vind in een baan. Ik kreeg veel nieuwe inzichten. Zo kwam ik op Virtual Assistant. Toen ik daarover las dacht ik gelijk: Yes! De vrijheid, zelf dingen kunnen bepalen, meerdere ondernemers kunnen helpen sprak mij erg aan. Een mooi nieuw avontuur. Dit jaar las ik ook over Michael Pilarzyck en ben zijn boek gaan lezen: Master your mindset. De dingen die hij zegt, bijvoorbeeld: ‘ Leef je mooiste leven’ , inspireert mij.
En ik wil graag coaches en therapeuten helpen, omdat het hun passie is om anderen te helpen en gelukkiger te maken!

De kernwaarden die bij mij passen zijn:
betrouwbaar, belangstellend, betrokken, luisteraar, flexibel, oplossingsgericht, organisatorisch, verbondenheid, vrijheid, afwisseling, balans, flexibiliteit, ontwikkeling.

Wat anderen over mij zeggen:

 

Sabrina is vrolijk, spontaan, aardig, actief, behulpzaam, belangstellend en ze kan goed luisteren.

Sabrina heeft een groot relativeringsvermogen en een groot aanpassingsvermogen, kan doelmatig werken, is erg flexibel, kan goed planmatig aanpakken, ze heeft een goede schrijfvaardigheid en kan goed zelfstandig werken.

Imara

Kunstenares

Sabrina is sociaal, erg geïnteresseerd, creatief, onderzoekend. Goed in het plannen van dingen en onderzoeken wat mogelijke opties zijn. Ze kan secuur bezig zijn om een taak op de juiste manier uit te voeren.

 

 

 

Simone

Eventmanager

Sabrina is geïnteresseerd, creatief, attent, nieuwsgierig, vrolijk, actief en ze is goed in plannen en leuke dingen bedenken.

 

 

 

 

 

Anouk

Assistent professor Alzheimer